Tosca Bullar

 

Nästa gång när du ska baka bullar, testa att byta ut pärlsockret mot toscasmet på några utav

bullarna. Det blev riktigt gott! Jag brukar inte använda bullformar när jag bakar, men tror att

det vore det bästa när man gör toscabullarna. Smeten rinner av lite innan den hinner stelna

till sig i ugnen, men mina blev helt okej ändå :-) Här kommer receptet på tosca smeten:

 

Du behöver:

50g smör

50g strösocker

50g flagad mandel

3/4 msk mjölk

1msk vetemjöl

 

Gör så här:

1) Smält smöret & lös upp sockret innan du har i mandeln, mjölken & mjölet.

2) Fördela ut på bullarna (som helst ska va färdigjästa & redo för ugnen).

3) Grädda bullarna i ugnen tills dom fått fin färg (enl. bulldegsreceptet)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0