Silviakaka
Det här är en riktigt enkel kaka, men ack så God! Den smakar som bäst när det har fått stå
till sig ett dygn, & själva botten kan man även använda som tårtbottnar om man vill!
Du behöver:
2 ägg
2dl strösocker
2dl vetemjöl
2tsk bakpulver
1dl Kallt vatten
Gör så här:
1) Sätt ugnen på 175°
2) Vispa ägg & socker riktigt fluffigt,
3) Blanda dom torra ingredienserna & häll ner i äggsmeten.
4) Tillsätt vatten & blanda.
5) Häll i smörad & bröad ugnsform, sen in i ugnen 30-40 min.
Glasyr:
100g margarin
1dl strösocker
1msk vaniljsocker
1 äggula
kokos
Gör såhär:
1) Smält smöret & häll i socker + vaniljsocker.
2) Blanda i äggulan + kokos [kan uteslutas om man inte gillar kokos].
4) Bred ut på den avsvalnade kakan, låt stelna. Klart!
Kommentarer
Trackback